Semana de la mobilitat sostenible i segura

La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2017 se celebra del 16 al 22 de setembre a Barcelona amb un programa ampli d’activitats organitzades per l’Ajuntament, entitats i associacions, amb l’objectiu de millorar la qualitat de l’aire. La mobilitat sostenible és un dels eixos principals sobre els quals es treballa, promovent-la entre la ciutadania i facilitant la pacificació de l’espai públic per mostrar com seria una ciutat més verda, més confortable i menys contaminada.

El Dia sense cotxes de Barcelona se celebra el 22 de setembre, un dia laborable, coincidint amb la celebració del Dia Mundial sense Cotxes. Aquest dia forma part de la Setmana de la Mobilitat Sostenible, de la qual és la cloenda. Durant aquesta jornada es tallaran nombrosos carrers a la ciutat en els quals s’organitzaran diverses activitats per part d’equipaments i entitats.

A més, en algunes vies de la ciutat es prioritzarà el pas dels vehicles més sostenibles: transport públic i bicicletes. Concretament a la Via Laietana i a Gran de Gràcia.

Com a novetat, enguany, destaca la cruïlla de Borrell amb Tamarit, la Cruïlla per la Qualitat de l’Aire, on es tallarà el trànsit per mostrar com seria aquest espai urbà si no hi circulessin vehicles motoritzats.

Busqueda Avanzada